Da li ste znali da preko 73% gostiju svoj utisak o firmi donosi upravo na osnovu izgleda website prezentacije? Tome doprinosi upravo dobar hotel website dizajn.

Internet je uveliko postao primarno tržište u odnosu na tradicionalni način poslovanja. Svaki biznis koji želi da ostvari uspeh u poslovanju treba da ima adekvatnu internet strategiju i website koji ispunjava sve standarde.
Danas se smatra da ukoliko vas nema na Google-u to je isto kao da ne postojite, jer svaki gost danas traži smeštaj online.
Dobro uređen website svakom smeštaju pomaže da poveća online prisustvo i poveća prodaju smeštajnih kapaciteta.

hotel-website-dizajn

Šta podrazumeva dobarHotel website dizajn?

Ukoliko želite da Vaš website donosi rezultate nije dovoljno samo da imate bilo kakav website već on mora da bude u skladu sa trenutnim standardima, kako u tehničkom tako i u estetskom smislu.
Zapravo, treba da bude u balansu između kreativnosti i tehničkog rešenja.
Ovo podrazumeva da naš website mora da ispunjava uslove koje nameće Google pretraživač a koji se menjaju najmanje dva puta mesečno.
Pored Google pretraživača uslove nameću i sve zahtevniji gosti. Svakodnevno postajemo sve pismeniji u online svetu a to sa sobom nosi i nove standarde u korisničkom iskustvu na naših potencijalnih gostiju.

Da bi se website ocenio kao solidan, potrebno je da ispunjava sledeće uslove:

  • Odličan estetski dizajn u skladu sa trendovima na tržištu
  • Pisani sadržaj na sajtu koji svakom gostu daje odgovore na način da svaki gost bude prezadovoljan onim što pročita (Copywriting)
  • Prilagodljiv dizajn za pretragu na svim uređajima (mobilni, tablet, desktop…)
  • Pojednostavljen raspored ključnih elemenata kako bi gost mogao u najviše tri klika da rezerviše smeštaj, inače ćete izgubiti puno gostiju (Korisničko iskustvo)
  • Mora da ima blog sekciju sa svežim tekstovima svakog meseca
  • Jasno predstavljene reference i transparentno predstavljene informacije o timu zaposlenih
  • Veliki broj fotografija i video snimaka koji upotpunjuju vizuelni doživljaj gosta pre dolaska rezervisanja ležaja
  • Jasno istaknutu kontakt formu za rezervisanje smeštaja kao i kontakt informacije (telefon, adresa…)

Kako izgleda postupak postavke web dizajn prezentacije?

Postupak prilagođavanja Vašeg web dizajna na sajtu zavisi od trenutno zatečenog stanja i odvija se u fazama.
U zavisnosti da li imate postojeći website, da li je na zadovoljavajućoj platformi, ili ste u situaciji da prvi put gradite website i krećete od početka.
Na sastanku sa timom se prelaze svi koraci detaljno, a nakon toga se pristupa izradi tehničkog rešenja u fazama. Finalni rezultat je odličan Hotel website dizajn

hotel-website-dizajn-team

Zašto odabrati BHC tim za izradu hotel website dizajn rešenja?

BHC tim koji je zadužen za ovaj deo Vašeg projekta čine višegodišnji stručnjaci koji imaju desetine realizovanih projekata iza sebe, čiji standardi ispunjavaju sve gore navedene uslove dobrog web dizajna. Već posle prvog sastanka će vam biti jasno da je Vaš website u pravim rukama.
U međuvremenu pogledajte sva naša realizovana hotel website dizajn rešenja.