services-img-4

Hotelski objekat u radu

WE ENJOY WORKING

Pre-opening hotela

Post With Slideshow

Hotel u izgradnji

Hotelsko Savetovanje

PRE-OPENING

Usluge pre otvaranja i otvaranja hotela.

Mnogo toga treba uzeti u obzir i organizovati tokom ovog kritičnog perioda, do pokretanja vašeg novog hotela. Kao deo naših hotelskih konsultantskih usluga, možemo vam pomoći u planiranju pre otvaranja i upravljanju projektima.

Možemo uzeti sve probleme iz vaših ruku, postavljajući operacije i strategije za vaš novi hotel. BHC tim ima veliko iskustvo u ovoj oblasti pretvarajući hotelske projekte u veliki uspeh. Fokusirajući se na jedinstvene prodajne tačke vaše imovine, stručnjaci naše
kompanije za upravljanje hotelima će razviti prilagođen i kreativan strateški plan otvaranja hotela.

Naša dokazana i kreativna metodologija pozicioniranja novih hotela i inovativnih koncepata donela je solidne rezultate našim klijentima uz veoma pozitivan povraćaj njihovih ulaganja u nekretnine. Sa našim najboljim praksama i praktičnim pristupom, pretvorićemo vašu imovinu da postane lider na tržištu i otkriti njen skriveni potencijal prihoda, podstičući i najveći prihod i profit.

BHC Solutions je nova vrsta hotelijera koji stvaraju hotele sa visokim učinkom.

Želite da imate bolje rezultate? Dovedite stručnjake!

Hotel konsalting ili hotelsko savetovanje je usluga zasnovana na nizu utvrđenih koraka koje treba primeniti u hotelskom objektu, kako bi celokupno poslovanje teklo sinhronizovano u svim aspektima.
Ako osećate da Vaš hotelski sistem ne možete u potpunosti da držite pod kontrolom i da postoje aspekti Vašeg hotelskog projekta koje treba da poboljšate, ali koji vam izmiču, mi imamo rešenje. Naša kompanija specijalizovana je za hotelski menadžment i administraciju, konsultantska firma za hotele uvek je spremna da vam ponudi resurse koji su vam potrebni da postignete poboljšanje hotela koje zaista i želite. Pokazaćemo vam rešenja koja su precizno prilagođena Vašim potrebama. Na Vama je da nam se javite kako bismo zajedno započeli put ka uspehu Vašeg poslovanja.

%
ZADOVOLJNI
KLIJENTI​
%
STRUČNOST I
POSVEĆENOST​
%
ZNANJE I
ISKUSTVO​
%
KREATIVNOST I
INOVACIJE​
2-2
4-4
5-5
3-3
6-6
1-1
8-8
7-7