Ukoliko još uvek nemate izgrađen objekat ili nameravate da ga kupite naš program ,,Hotel u izgradnji” je idealan skup definisanih aktivnosti koje će vas u najkraćem roku dovesti do željenog cilja. 

O njegovoj uspešnosti svedoče brojni objekti iz naše baze zadovoljnih klijenata koji su započinjali svoje hotelske projekte upravo kroz našu putanju – Pred izgradnja objekta.

Šta dobijate ovim programom "Hotel u izgradnji":

 • Savetovanje prilikom kupovine postojećeg objekta
 • Studija izvodljivosti i povraćaj investicije
 • Određivanje na koji stadijum se dovodi objekat
 • Odabir nameštaja i preraspodela sredstava u skladu sa kategorizacijom
 • Definisanje nivoa kvaliteta objekta (Rooftop, SPA, sauna…)
 • Konsultacija sa arhitektom
 • Izrada vizuelnog identiteta objekta
hotel-u-izgradnji

Koji su koraci u realizaciji programa

 1. ANALIZA STANJA
  Pre svega, potrebno je da dobijemo jasan i objektivan pogled na početnu situaciju. Bilo da se bavimo novim projektom koji je još uvek ideja na papiru, zemljištem ili hotelima na prodaju, budućom renoviranjem ili proširenjem… ili bilo kojom drugom situacijom koja uključuje investiciju, mi ćemo detaljno proučiti sve faktore uslovljavanja, kako ekonomske i finansijske tako i one koje se odnose na pravna pitanja.

   

 2. PRIKUPLJANJE PODATAKA
  Razmotrićemo sve podatke koji mogu biti važni: ekonomsko-finansijsko stanje imovine, poslovni plan za moguću kupovinu, buduće izglede poslovanja, stanje na tržištu u tom konkretnom trenutku… Uz sve to, dobićemo cifre koje su nam potrebne i koje će nam omogućiti da odredimo vrednost imovine, troškove projekta i, na kraju, konačnu cenu operacije.

   

 3. PROCENA OPCIJA
  Sada kada smo jasni o stvarnoj situaciji u kojoj se nalazimo, vreme je da procenimo implikacije i posledice odluke na ovaj ili onaj način. Proučavanje svih podataka će nam omogućiti da sagledamo celokupnu situaciju i shodno tome krenemo u realizaciju projekta.

   

 4. ODLUČIVANJE
  Naoružani uverenjem da imate prave informacije i podatke, i jasno o tome šta će odluka na ovaj ili onaj način značiti, došao je trenutak istine. Kao konsultanti koji su stručnjaci za upravljanje hotelskim investicijama, ponudićemo vam optimalno rešenje za situaciju koju nam predstavljate, tražeći maksimalnu isplativost i na osnovu realnog ekonomskog potencijala imovine na pitanja.

   

hotel-u-izgradnji-sastanak

Zašto je BHC pravi tim na koji možete da se oslonite?

Mi smo regionalna hotelska konsalting firma specijalizovana za razvoj projekata za izgradnju Hotela, Apart Hotela ili bilo koje vrste hotelskog projekta. Pratimo vas tokom čitavog procesa definisanja i razvoja poslovnog plana vašeg hotela. 

Kroz našu putanju, savetovali smo i vodili preduzetnike iz Srbije i regiona dok su započinjali svoje hotelske projekte. Ako pravite prve korake ka lansiranju svog, pozivamo vas da uštedite energiju, trud, vreme i novac. 

Vi već imate viziju, a mi znamo kako da je ostvarimo u najkraćem roku.

hotel-u-izgradnji-referentna-lista
%
ZADOVOLJNI
KLIJENTI​
%
STRUČNOST I
POSVEĆENOST​
%
ZNANJE I
ISKUSTVO​
%
KREATIVNOST I
INOVACIJE​