Program Pre-opening hotela namenjen je vlasnicima hotela koji planiraju da poprave postojeće performanse objekta i unaprede ga inovativnim rešenjima koja su primenjena na tržištu. Ovaj program je, jedan od najpopularnijih programa za koje se hotelijeri opredeljuju. Razlog je, jer već imaju pristojne predispozicije objekta koje samo treba nadograditi. Pored unapređenja kategorizacije možemo vam pomoći u planiranju pre otvaranja i upravljanju projektima u okviru objekta.

Dosadašnja saradnja sa vlasnicima hotela, pomogla nam je da razumemo njihove potrebe, i steknemo iskustvo koje nestrpljivo želimo da podelimo sa novim klijentima.

Šta je uključeno u program ,,Pre-opening hotela”?

 • Stručna pomoć pri odabiru potrebnog osoblja
 • Pre opening hotela
 • Setovanje online kanala prodaje
 • Opremanje prema postojećoj kategorizaciji
 • Implementiranje softverskih rešenja
 • Implementacija dogovorenih metodologija rada
 • Unapređenje vizuelnog identiteta
pre-opening-hotela-vrpca

Koji su koraci u realizaciji programa

 1. UTVRĐIVANJE POSTOJEĆEG STANJA
  Ovaj korak podrazumeva sagledavanje svih postojećih rešenja u okviru trenutne kategorizacije. Pravi se popis i u dogovoru sa upravom (vlasnikom), pravi se predlog izmena po unapred utvrđenim koracima.

 2. SAKUPLJANJE NEOPHODNIH PODATAKA ZA REALIZACIJU
  U ovom koraku uključujemo sve podatke koji mogu biti važni: ekonomsko-finansijsko stanje imovine, predlog plana za kupovinu inventara, pripremanje podataka koji će biti usklađeni sa vizuelnim identitetom… Težimo da definišemo što precizniji iznos troškova kako bismo imali uvid u raspodelu planiranog budžeta za opremanje.

 3. SPROVOĐENJE REŠENJA
  Kada se utvrde sve neophodne stavke potrebne za realizaciju pristupa se sprovođenju projekta kroz faze. Prednost faznog sprovođenja je što u finansijskom smislu predstavlja
  olakšicu po naručioca projekta. Prema definisanom dogovoru realizacija se izvodi periodično pa samim tim ne predstavlja preveliki zbirni izdatak od strane vlasnika.
Pre-opening hotela-slogan

Zašto je BHC pravi tim na koji možete da se oslonite?

Mi smo regionalna hotelska konsalting firma specijalizovana za razvoj projekata za izgradnju Hotela, Apart Hotela ili bilo koje vrste hotelskog projekta. Pratimo vas tokom čitavog procesa definisanja i razvoja poslovnog plana vašeg hotela. 

Kroz našu putanju, savetovali smo i vodili preduzetnike iz Srbije i regiona dok su započinjali svoje hotelske projekte. Ako pravite prve korake ka lansiranju svog, pozivamo vas da uštedite energiju, trud, vreme i novac. 

Vi već imate viziju, a mi u Balkan Hotel Consulting znamo kako da je ostvarimo u najkraćem roku.

pre-opening-hotela
%
ZADOVOLJNI
KLIJENTI​
%
STRUČNOST I
POSVEĆENOST​
%
ZNANJE I
ISKUSTVO​
%
KREATIVNOST I
INOVACIJE​