Nešto o nama

Ko smo mi - BHC Solutions

Balkan Hotel Consulting – BHC Solutions je regionalna kompanija za upravljanje hotelima, specijalizovana za nezavisne, butik, apart i lifestyle hotele.

Pružajući visokokvalitetne personalizovane usluge i koristeći jedinstven karakter nezavisnih hotela, stvaramo posebno iskustvo gostiju i podižemo stepen njihovog zadovoljstva, kao i rejting hotela na kanalima prodaje.

Našim kreativnim strategijama i najboljim praksama, mi okrećemo hotele i repozicioniramo ih kako bi nadmašili svoje konkurente, i postali lideri na lokalnom tržištu.

BHC posluje u 7 zemalja širom Evrope i vodi prodaju u preko 20 objekata, nudeći nezavisnim butik hotelskim kompanijama i odmaralištima, vlasnicima hotela, investitorima, programerima i operaterima efikasno rešenje za povećanje rezultata i vrednosti njihovog ugostiteljskog sredstva.

BHC je nova vrsta hotelijera koji stvaraju hotele visokih performansi po uzoru na aktuelne trendove širom sveta.
U svakodnevnom radu nastojimo da svaki naš klijent ostvari maksimalan učinak u popunjenosti smeštajnog kapaciteta u svojoj kategoriji. Samim tim naš klijent postaje vodeći konkurent koji primenom našeg sistema ostvaruje veće prihode, a iz ugla zadovoljnog gosta dobija lojalnost koja se nastavlja kroz najvredniji resurs marketinga a to je ,,word of mouth” (marketing od usta do usta.)
Svesni činjenice da je konkurencija sve brojnija, mi igramo na kartu kvaliteta uz maksimalno oslanjanje na softverska rešenja. Upravo to je teren na kome svaki naš klijent pobeđuje prosečnu konkurenciju.

Da li i Vi želite da imate bolje rezultate u svom objektu? Nemojte se dvoumiti da nas kontaktirate, jer to može učiniti Vaša konkurencija pre vas.

Mi imamo praksu da svaki problem nazivamo izazov a sa nestrpljenjem čekamo da i Vaš objekat uvrstimo u listu zadovoljnih klijenata.

CEO & Founder, Sales Manager

Filipović Miloš

CEO & Founder, Revenue Manager

Ćetković Marko

CEO & Founder, Operation Manager

Bojana Radosavljević

Sales Manager

Jovana Živanić

Operations manager

Marko Lazarevic

Financial manager

Kristina Semiz

Direkcija

kancelarija srbija
Gospodar Jevremova 4, Beograd

Tel: +381 69 662 888

office@bhc.solutions

Radno vreme:
Pon-Pet:  09.00 – 17.00h
Subota:    09.00 – 14.00h
Nedelja:   Ne radimo
 
kancelarija severna makedonija
Kej 13 Noemvri 8/2-3, Skoplje

Tel: +389 70 322 084

mk.office@balkanhotelconsulting.com

Radno vreme:
Pon-Pet:  09.00 – 17.00h
Subota:    09.00 – 14.00h
Nedelja:   Ne radimo
 
Nas online revenue centar radi svakog dana od 08.00 do 24.00

Profil  kompanije

Više od 13 godina nastojimo da postignemo bolje rezultate

Kao kompanija koja se bavi upravljanjem hotelima, BHC je specijalizovan za nezavisne, butik, apart i lifestile hotele.

Naše hotelske konsultantske usluge daju rezultate nudeći visokokvalitetne personalizovane usluge koje nam omogućavaju da unapredimo performanse i učinak vašeg hotela.

Koristeći jedinstveni karakter nezavisnih hotela, stvaramo neuporediva iskustva, povećavajući zadovoljstvo gostiju i rezultate ugleda na mreži. Zajedno sa našim kreativnim strategijama i najboljim praksama, repozicioniramo hotele kako bi nadmašili svoje konkurente i postali lideri na lokalnom tržištu.

  • Hotelsko savetovanje
  • Obuka osoblja
  • Revenue managemnt
  • Implementacija softverskih resenja
  • Vodjenje OTA kanala
  • Pre-Opening Hotela
%
ZADOVOLJNI
KLIJENTI​
%
STRUČNOST I
POSVEĆENOST​
%
ZNANJE I
ISKUSTVO​
%
KREATIVNOST I
INOVACIJE​
2-2
4-4
5-5
3-3
6-6
1-1
8-8
7-7